Novosađani iz ljubavi uče francuski i italijanski

carpediem

Strani jezici veoma su popularni među Novosađanima, a u Carpe Diem centru za jezike razgovarali smo sa profesorima engleskog, nemačkog i grčkog jezika o najčešćim razlozima zbog kojih ljudi uče određeni jezik, o sertifikatima, kao i o najboljim metodama za učenje nekog stranog jezika.

Engleski jezik tradicionalno je najzastupljeniji, a kursevi se razlikuju od potreba učenika.

Carpe Diem – porodični centar stranih jezika za sve generacije

Carpe-diem-centar-(8)

Kažu da koliko jezika govorimo, toliko vredimo, a za učenje novog jezika nikada nije kasno, ali ni rano. Ovo potvrđuje i iskustvo profesorke engleskog jezika Dine Andrejić Macut iz jezičkog centra Carpe Diem centar za strane jezike, koja kaže da engleski uče deca od tri godine, ali i stariji Novosađani. Najstariji polaznik škole ima 75 godina, i kaže da engleski uči da bi trenirao mozak i ostao aktivan.

Progovorite grčki uz Jorgosovu pomoć u Carpe Diem centru

Carpe-diem-centar (5)

Ako ste barem jednom letovali u Grčkoj, sigurno ste poželeli da progovorite ovaj jezik, ako ni zbog čega drugog, onda zbog cenkanja i pronalaženja boljeg smeštaja. Grčku kuhinju i peščane plaže pamtimo još dugo nakon odmora, a mi vam predlažemo da ovo leto ne dočekate nespremni. Pravo mesto za učenje grčkog jeste centar za strane jezike Carpe Diem u ulici Jovana Subotića u Novom Sadu. Ovde će vas dočekati Jorgos Kokusidis, Grk koji je već 4 godine u Novom Sadu.