Grčki jezik za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo

Taj program je napravljen za vlasnike turističkih agencija, turističke vodiče, turističke predstavnike i studente turizma kao i za ljude koji uživaju  u grčkom moru i  buzukiju i uzu. S obzirom na to da je Grčka popularna turistička država, većina studenata koji završavaju turistički fakultet traže posao ili praksu u Grčkoj. Veliku prednost imaju oni kanditati koji govore grčki ili poseduju osnovno znanje ovog jezika. Naši učenici koji rade u oblasti turisma se upoznaju s grčkim jezikom, kulturom,istorijom,tradicijom i običajima grčkog naroda, kao i osnovnom terminologijom iz oblasti turizma. Možete da napravite razliku! Dajte osećaj sigurnosti Vašim klijentima koji putuju u Grčku. Naučite kako da se snalazite u restoranu, hotelu, na plaži, u kafiću, u prodavnicama... da sledećeg leta pored buzukija i suvlakija uživate i u čarima grčkog jezika.

Kurs grčkog jezika za firme

Konverzacijski kurs grčkog jezika

Dečiji kurs grčkog jezika

Naša škola stranih jezika Carpe diem centar organizuje kreativan dečiji kurs grčkog jezika za decu od 4-12.

Dozvolite vašoj deci da se upoznaju sa kulturom stare Grčke kroz igru i pesme. Naučimo decu čuvenu staru grčku mitologiju. Ko je bio Kiklop? Ko su bili bogovi stare Grčke? Šta je Olimp? Ko je bio Persej? Dečije pesme na grčkom, priče za decu koje razvijaju opštu kulturu vaše dece, uz to prave prvi korake ka učenju grčkog jezika. Postoje tri grupe za dečije kurseve grčkog jezika.

"Mali bogovi sa Olimpa" od  4-6 god.  

"Mali Spartanci" od 7-10 god.

"Mali filozofi Grčke" od 11-12 god.

Naš jezički centar Carpe Diem dugo učestvuje na Zmajevim dečijim igrama tako što pripremamo naše male Grke da dobiju pored znanja i  najveći aplauz na kraju školske godine. Još jedna bitna stvar, naši predavači su maternji govornici.

Naš program je napravljen po programu stručnih pedagoga koji znaju da se bave decom. Dajte mogućnost vašem detetu da nauči jedan jezik ne tako poznat u svetu ali jako koristan za letovanje i u opštoj kulturi.

Specijalizovani kurs grčkog jezika

Online kurs grčkog jezika

Individualni ili poluindividualni kurs grčkog jezika

Poslovni kursevi grčkog jezika

Opšti grupni kurs grčkog jezika

Ubrzani kurs grčkog jezika