Naši strani jezici

 

Engleski jezik

Dugi niz godina sarađujemo sa British Council organizacijom ,te smo i članovi njihovog Addvantage programa , a takođe smo postali i saradnik sa Hellenic American University , pa se kod nas može polagati ispit  TOEFL JUNIOR.Naši kursevi engleskog jezika za poslovne ljude i studente su formirani tako da zadovolje potrebe savremenog čoveka za engleskim jezikom na poslu ili u svakodnevnom životu .

Više o Engleski jezik

 

 

Nemački jezik

U Carpe diem centru uspešno se pripremaju studenti za polaganje ispita za međunarodne sertifikate za upis na strane univerzitete, učenici koji žele da poboljšaju ocene u školi, firme koje sarađuju sa Austrijskim i Nemačkim firmama, takođe i akademci koji traže bolju buduđnost u inostranstvu.Naši visokokvalifikovani i iskusni nastavnici, savremene nastavne metode, prateće instrukcije i saveti obezbeđuju uspeh i napredak.

Više o Nemački jezik

 


Grčki jezik

Grčki jezik spada u grupu indoevropskih jezika. Govori se u Grčkoj i na Kipru i jedan je od 23 jezika Evropske Unije. Grčki jezik govori 25.000.000 ljudi u celom svetu. U srpskom jeziku ima mnogo reči koje imaju grčko poreklo. Neke od njih su, stomatolog, avlija, demokratija itd. Učenje grčkog jezika može biti lako i zanimljivo. Sve ćete videti ukoliko se upisete u Carpe Diem Centar.

Više o Grčki jezik

 

 

 

 Italijanski jezik

Mi u “Carpe diem centru” volimo Italiju, italijanski jezik i kulturu.Zato, mi smo stručnjaci na tu temu.Ako želite da saznate više o Italiji, želite da studirata ili radite, ili vam se sviđa samo kao zvuk jezika, dobrodošli ste!

Više o Italijanski jezik

 

 

 Francuski jezik

Je t'aime!!

Više o Francuski jezik

 

 

 

Srpski za strance

Welcome to Serbia!!! Learn our Language!! Serbian for Foreigners!!!

Više o Srpski za strance