Zašto je bitan i koristan A2 nivo

Prođe i 2014.godina ... Puna izazova i odluka da se započne nešto novo . I tako sam te protekle godine počela sa učenjem grčkog jezika ... I odustajala milion puta i opet kretala . I onda odlučno nastavila . I nazire se fini A2 nivo . Pored grčkog , odlučila sam da staru godinu ispratim sa još jednim edukativnim izazovom - skijanjem .

Učenje nikada ne prestaje

Učenje nikada ne prestaje... To je proces koji traje i koji nikada ne mora da prestane. Proces koji nije uvek lak, čak dođe i do teških trenutaka, ali prevaziđemo li tu krizu, i hrabro nastavimo dalje, svi smo pobednici. Ne samo mi, profesori, već i vi, naši dragi đaci. Valjda se prepoznajemo, pa nekako i uvek radimo sa đacima koji na sticanje znanja gledaju na sličan način.

Božić u Grčkoj

U Grčkoj i ako smo pravoslavci slavimo rođenje Hrista 25.decembra po novom kalendaru i to je jedan od najznačajnih praznika u grčkim porodicama ali je najinteresantniji za malu decu u porodici, koja jedva  čekaju da okite kuću ukrasima, lampicama,a pogotovo jelku i da osete miris božićnih kolača. Ranije se u Grčkoj nije kitila jelka nego brodići koje smo pravili u toku godine.

FCE ili CAE ?

Dobar dan .
Dobar dan .
Zanima me za koji vremenski period mogu da spremim FC ?
Uglavnom treba deset meseci ukoliko se nastava pohadja dva puta nedeljno i ukoliko ste na odgovarajucem nivou .
Aha , pa ne moze brze ?